Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına bakmak

Rüyada yaşlı kadına bakmak

Rüyada yaşlı kadına bakmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadına bakmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadına bakmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama bakmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kişinin can derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada yaşlılara bakmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlıya bakmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı birine bakmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments