Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birine bakmak

Rüyada yaşlı birine bakmak

Rüyada yaşlı birine bakmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı birine bakmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada yaşlılara bakmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada yaşlı birine bakmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlıya bakmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adama bakmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments