Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı teyzeye bakmak

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kötü sözler duyacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir teyzeye yardım etmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, böylece kendine güveneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir teyze görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım etmek çaresiz durumlarda kalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, hayatın tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı teyzenin öldüğünü görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye sarılmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeden para almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments