Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorumlulukların azalacağına alamet eder.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Rüyada ağaçta kayısı toplamak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak maddi gücünün artacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan yeşil biber toplamak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments