Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, takdir toplayacak işler yapacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biri tarafından öpülmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yaşlı kadın görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments