Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadınla yatmak

Rüyada yaşlı kadınla yatmak

Rüyada yaşlı kadınla yatmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada yaşlı kadınla yatmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadınla yatmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir kadınla yatmak zor günlerin yaşanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada kadın kadına yatmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla yatmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadınla yatmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla aynı yatakta yatmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, anne duasının açılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada kadınla yatmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments