Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yaşlı kadın görmek

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, ortaklıkların bozulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, günah ve suç işleyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, dertlerin günden güne artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek nice noksanlık içinde olduğuna, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı hasta adam görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalettir.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments