Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek daima ona hürmet göstereceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada yaşlı kadını ziyaret etmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek zorluklarla boğuşulacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini ziyaret etmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı ziyaret etmek zor ve stresli günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlıları ziyaret etmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı yatalak kadın görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments