Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hayaller kurulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak uykusuz geceler yaşayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı biri tarafından öpülmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın öldüğünü görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments