Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızılcık toplamak

Rüyada kızılcık toplamak

Rüyada kızılcık toplamak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kızılcık toplamak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak kısmetlerinin ve şansının artacağına, ihanet göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kızılcık toplamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işarettir.

Rüyada kızılcık kirazı toplamak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, işinde yükseleceğine, kişinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kızılcık toplamak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık kirazı yemek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, donatacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kızılcık görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık reçeli yemek hoşluklarla karşılaşacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments