Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini delirmiş olarak görmek

Rüyada birini delirmiş olarak görmek

Rüyada birini delirmiş olarak görmek ileriye gideceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada birini delirmiş olarak gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Rüyada deliden para almak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, her daim temkinli olacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birini delirmiş görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini delirmiş görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada deli dövmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli gibi koşmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli numarası yapmak sevinçli ve güzel bir haber almaya, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ağız tadının bozulmayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık deli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada delinmiş ayakkabı görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments