Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün delindiğini görmek

Rüyada yüzün delindiğini görmek

Rüyada yüzün delindiğini görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, işlerin yoluna gideceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yüzün delindiğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada yüzün delindiğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocasını delirmiş görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada deli adamdan kaçmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini deli görmek geçmişi unutup geleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada deli birisiyle evlenmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunların üstüste geleceğine, bilakis malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada deliyi dövmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini delirmiş görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada deli birini öldürmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments