Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek ticaret hayatını ilerleteceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek zor ve stresli günler geçireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yaşlanmış görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınla konuşmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments