Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bi kadına yardım etmek rızkının çoğalacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın öpmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments