Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yaşlanmış görmek

Rüyada birini yaşlanmış görmek

Rüyada birini yaşlanmış görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, de elinin bollaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birini yaşlanmış gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına inanılır.

Rüyada annemi yaşlanmış görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yaş hesaplamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı gelin görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı birini banyo yaptırmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada yaşlı ağaç görmek kişinin kötü günler geçireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments