Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kadın taşımak

Rüyada sırtında kadın taşımak

Rüyada sırtında kadın taşımak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, daha zengin hale geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sırtında kadın taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kadını sırtında taşımak kendi şansını kendi yaratacağına, maddi anlamda rahatlamaya, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sırtında kadın taşımak anne babanın hayır dualarının alınacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu sırtında taşımak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments