Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada yaşlı bir adamı sırtında taşımak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, mal kaybına uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı birini sırtında taşımak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına delalet eder.

Rüyada bir adamın sırtına binmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada adamın sırtına binmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments