Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırarak seslenmek

Rüyada bağırarak seslenmek

Rüyada bağırarak seslenmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırarak seslenmek gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada bağırarak seslenmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine seslenmek malını ve parasını kaybedeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada ölüye seslenmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kocasına seslenmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa seslenmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babama seslenmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuya seslenmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments