Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye seslenmek

Rüyada ölüye seslenmek

Rüyada ölüye seslenmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, durulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye seslenmek gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada ölüye seslenmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, söz sahibi olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine seslenmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesine seslenmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine seslenmek herkesin desteğinin alınacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan seslenmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye seslenmek eve kapanıp, kendine döneceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada babaya seslenmek çok büyük çaba sarfedeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments