Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamın duasını almak

Rüyada yaşlı adamın duasını almak

Rüyada yaşlı adamın duasını almak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamın duasını almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamın duasını almak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamı yıkamak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın öldüğünü görmek büyük bir üne sahip olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamı sırtında taşımak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek duygularını açığa vuracağına, şerefli bir hayat süreceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı genç görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments