Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamı yıkamak

Rüyada yaşlı adamı yıkamak

Rüyada yaşlı adamı yıkamak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adamı yıkamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamı yıkamak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamın gençleştiğini görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamın öldüğünü görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek sevdiğini söyleyeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments