Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamdan su almak

Rüyada yaşlı adamdan su almak

Rüyada yaşlı adamdan su almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çirkin bir iş yapmaya, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamdan su almak gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yaşlı bir adama su vermek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamdan su almak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama su vermek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla birlikte olmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama yardım etmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, eğer işsizse iş bulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments