Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzmanlaşmanızı sağlayacak işlere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamdan kaçmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamdan kaçmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı birinden kaçmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadından kaçmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadından kaçmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, işlerindeki karın artacağına alamet eder.

Rüyada adamlardan kaçmak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada bi adamdan kaçmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments