Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okurken uyanmak

Rüyada yasin okurken uyanmak

Rüyada yasin okurken uyanmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarılarını ispat edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bazen de rahat geçeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada yasin okurken uyanmak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yasin okurken uyanmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kuran okurken uyanmak çok hayırlı adımların atılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayetel kürsi okurken uyanmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına alamet eder.

Rüyada dua okurken uyanmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına inanılır.

Rüyada birini yasin okurken görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada yasin okurken görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kuran okurken görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, icat yapacağına, o kimselerden menfaat göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments