Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okuyamamak

Rüyada yasin okuyamamak

Rüyada yasin okuyamamak hayırlı kapıların açılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, kimseden korkmayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin okuyamamak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada yasin okunduğunu duymak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevdiklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yasin okuyamamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak koltuğunun yükseleceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasin okuyan görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Rüyada yasin okunması görmek itibarını zedeleyeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde yasin okutmak helal ve bol rızka kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin okuyanı görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yasin okuyan birini görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments