Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşayanı ölmüş görmek

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek

Rüyada yaşayanı ölmüş görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşayanı ölmüş gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada yaşayanın mezarını görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Rüyada yaşayanın öldüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan babayı görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan kişinin ölüm haberini almak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments