Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşananları görmek

Rüyada yaşananları görmek

Rüyada yaşananları görmek dilediği gibi yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yaşananları gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Rüyada yaşayan bir insanın öldüğünü görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü haber almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanı yaşarken görmek istediği başarıya kavuşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yaşayan annenin öldüğünü görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşananları görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına inanılır.

Rüyada yaşayan birinin mezarını görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan annesinin mezarını görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini tabutta görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments