Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasak bölgeye girmek

Rüyada yasak bölgeye girmek

Rüyada yasak bölgeye girmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, sosyal konumunun değişeceğine, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yasak bölgeye girmek gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yasak bölgeye girmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yasak yere girmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasak meyve yemek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, evleneceğinize, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasak meyve görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerinin azalacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada askeri bölgeye girmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeyi görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada temiz genital bölge görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada özel bölge görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments