Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çalıp yerine koymak

Rüyada para çalıp yerine koymak

Rüyada para çalıp yerine koymak haybeye para ve zaman harcayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para çalıp yerine koymak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Rüyada para çalıp yerine koymak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada adağını yerine getirmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen dişi yerine takmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık yerine yılan tutmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments