Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezek yaptığını görmek

Rüyada tezek yaptığını görmek

Rüyada tezek yaptığını görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tezek yaptığını gördüyseniz:

  • Detaylı planlama yapmakta fayda var.

Rüyada tezek basmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru tezek görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hayvan tezeği görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezek temizlemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tezekten ev görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yaş tezek görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezeğe batmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tezeğe düşmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments