Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağdaş kurmak

Rüyada bağdaş kurmak

Rüyada bağdaş kurmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağdaş kurmak gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada bağdaş kurmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, rütbesinin yükseleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağdaş kurup oturmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Rüyada bağdaş kurup uçmak işlerin çok iyiye gideceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalettir.

Rüyada bağdaş kurarak uçmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağdaş oturmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına inanılır.

Rüyada yeni ev kurmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada birine tuzak kurmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ordu kurmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments