Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağdaş oturmak

Rüyada bağdaş oturmak

Rüyada bağdaş oturmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bağdaş oturmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bağdaş oturmak zengin bir hayat süreceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Rüyada bağdaş kurup oturmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Rüyada bağdaş kurarak uçmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağdaş kurup uçmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bağdaş kurmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bazı adımlar atacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada oturduğun evi görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla oturmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments