Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma yediğini görmek

Rüyada hurma yediğini görmek

Rüyada hurma yediğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma yediğini gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada yaş hurma yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada hurma yediğini görmek hayattan yana keyif bulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine hurma yedirmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada hac hurması yediğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına inanılır.

Rüyada trabzon hurması yediğini görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada hurma satıcısı görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Rüyada yaş hurma görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada misafire hurma ikram etmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments