Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş hesaplamak

Rüyada yaş hesaplamak

Rüyada yaş hesaplamak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, canının kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada yaş hesaplamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Rüyada yaş hesaplamak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına yorulur.

Rüyada borç hesaplamak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada para hesaplamak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamla beraber olmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama yardım etmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, asık yüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı biri evlenmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikli görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments