Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para hesaplamak

Rüyada para hesaplamak

Rüyada para hesaplamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada para hesaplamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada para hesaplamak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaş hesaplamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Rüyada borç hesaplamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada para dolu kasa görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada para ve ayakkabı görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediğin birine para vermek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprakta bozuk para görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada çantadan para çalmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments