Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş et görmek

Rüyada yaş et görmek

Rüyada yaş et görmek daha temkinli ve garantici olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş et gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Rüyada yaş et görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadına yardım ettiğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle nişanlanmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın ve erkek görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, malının da hiç olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments