Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, aradığı aşkı bulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada yaşlı teyzeyle konuşmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir teyzeyle konuşmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım etmek isteklerinize kavuşacağınıza, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı teyzeler görmek gelişim içine girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye para vermek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments