Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş dut yemek

Rüyada yaş dut yemek

Rüyada yaş dut yemek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yaş dut yemek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada yaş dut yemek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş dut görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş dut yemek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet eder.

Rüyada taze dut yemek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada incir ve dut yemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut toplamak yemek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut toplayıp yemek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada dut kurusu yemek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments