Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş dut görmek

Rüyada yaş dut görmek

Rüyada yaş dut görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayallerine ulaşacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada yaş dut gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada yaş dut görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaş dut yemek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut çalmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden dut toplamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dut toplamak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dut yemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz dut görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada ekşi dut yemek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments