Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut toplamak yemek

Rüyada dut toplamak yemek

Rüyada dut toplamak yemek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada dut toplamak yemek gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada dut toplamak yemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dut toplamak ve yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hainlik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dut toplamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada urmu dutu toplamak bedenen ve ruhen iyi olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut meyvesi toplamak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut kurusu toplamak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dut toplamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, eline haram para geçeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.

Rüyada dut toplamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments