Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden dut toplamak

Rüyada yerden dut toplamak

Rüyada yerden dut toplamak kötü günlerini arkasında bırakacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yerden dut toplamak gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada yerden dut toplamak mülk sahibi olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada yerden dut görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada beyaz dut topladığını görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada dut topladığını görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalettir.

Rüyada mor dut toplamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan beyaz dut toplamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada dut meyvesi toplamak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yüzünün hep güleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dut toplamak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments