Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle baklava görmek

Rüyada tepsiyle baklava görmek

Rüyada tepsiyle baklava görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, güven kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada tepsiyle baklava gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada tepsiyle baklava görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi baklava görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside baklava yemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bir tepsi baklava görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Rüyada tepside baklava görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments