Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım ay görmek

Rüyada yarım ay görmek

Rüyada yarım ay görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada yarım ay gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada yarım ay görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki yarım ay görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Rüyada yarım kol görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işlerinde verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada yarım ekmek yemek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım armut yemek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işarettir.

Rüyada yarım teneke altın görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uygulayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım karpuz görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım ekmek görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yönetici makamına oturacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments