Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım at görmek

Rüyada yarım at görmek

Rüyada yarım at görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada yarım at gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada yarım at görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Rüyada yarım bıyık görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada yarım terlik görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulur.

Rüyada işi yarım bırakmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım balık tutmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Rüyada yarım diş görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yarım elma görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yarım ev görmek konforundan da ödün vereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments