Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı yarım giymek

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek imkanlarının artacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yolunun açık olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Rüyada gelinliği yarım giymek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yarım gelinlik giymek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada çok ayakkabı giymek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıları değişik giymek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu ayakkabı giydiğini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin ayakkabısını giymek dertlerine çare bulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments