Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım elma almak

Rüyada yarım elma almak

Rüyada yarım elma almak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, parasının her geçen gün artacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada yarım elma almak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada yarım elma vermek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada yarım elma yemek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, edilen duaların kabul olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yarım elma almak sözünde duracağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım elma görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yarım anahtar görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinliği yarım görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada yarım kazak görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işarettir.

Rüyada yarım yılan görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments