Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara bandı almak

Rüyada yara bandı almak

Rüyada yara bandı almak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yara bandı almak gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yara bandı almak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yara bandı görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bantlı para görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bandırma görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına inanılır.

Rüyada izole bant görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, istediği gibi hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bandırma vapuru görmek çok üzüntü duyulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada siyah bant görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı bant görmek eğlence ve renk geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments