Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bantlı para görmek

Rüyada bantlı para görmek

Rüyada bantlı para görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bantlı para gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada para bandı görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada bantlı para görmek gülmeye hasret kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada yara bandı almak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Rüyada bandırma yemek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yapılan hataların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada izole bant görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaset bandı görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yapıştırıcı bant görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı bant görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments