Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara bandı görmek

Rüyada yara bandı görmek

Rüyada yara bandı görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yara bandı gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada yara bandı görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yara bandı almak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret eder.

Rüyada koşu bandında koşmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada yapıştırıcı bant görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Rüyada koli bandı görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Rüyada bantlı para görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada para bandı görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bandırma yemek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments