Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bandırma vapuru görmek

Rüyada bandırma vapuru görmek

Rüyada bandırma vapuru görmek önünün açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bandırma vapuru gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada bandırma vapuru görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bandırma yemek büyük bir umutsuzluk duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada koli bandı görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada koşu bandında koşmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada yara bandı görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada para bandı görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulur.

Rüyada saç bandı takmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayatının iplerini eline alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaset bandı görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments